De Keuken Karavaan

Afgelopen weekend (3 t/m 5 juni 2016) was het Zwitsalterrein in Apeldoorn middelpunt van de Keuken Karavaan. Vanuit prachtige foodtrucks werden de lekkerste gerechten bereid en geserveerd. De rollende keukens bestonden onder andere uit nostalgische Citroëns, Amerikaanse oldtimers, brandweerauto's en bouwketen.
Keukenkaravaan Apeldoorn
Het mooie weer droeg ertoe bij dat er drie dagen een heerlijke relaxte zomerse sfeer hing. Er was voor ieder wat wils. Van friet tot pasta salades, van smoothies tot bbq, van wraps tot gehaktballen en van vega tot poffertjes. De foodtrucks hadden ludieke namen, zoals De Knull van Smul, DeliKeet, Carbeque, Ballen Harry, Hemelse poffertjes en Crepes Nomades. Er waren twee grote bars waar je drinken kon halen. Iedereen bestelde wat en nam plaats op een van de terrassen of vleide neer op het gras. De Keuken Karavaan werd begeleid door live muziek.

Keukenkaravaan Apeldoorn

Ik was er op vrijdagavond met mijn vriendin en hond en zondag alleen met mijn vriendin. We genoten van gegrilde gambaspiezen, pasta salade, bitterballen van risotto, pita met kip en vega, panna cotta, smoothies van yoghurt met stroopwafel, en poffertjes.


Andre van Luttikhuizen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen