Passie voor de blues

Passie voor de Blues door Hans Faas
De Apeldoornse Hans Faas heeft vier jaar gewerkt aan een boek over zijn passie: de Blues. Zijn hele leven is hij al fan van deze muziek, maar na zijn pensioen is hij zich gaan verdiepen in de historie van de blues. Hij vond de informatie te summier en vaak was de informatie niet juist. Daarnaast bestond er nog geen compleet boek dat de gehele geschiedenis beschreef van de Blues. Ook waren veel boeken in het Engels. Dus besloot Hans zelf op zoek te gaan naar de informatie die hij nodig had en te verwerken in een Nederlandstalig boek.
Na 4 jaar is zijn levenswerk af. 'Passie voor de blues is een ode aan de blues maar beschrijft ook de
historie van de blues vanaf de slavernij tot nu in beeld en schrift.Soms schreef Hans dagen achtereen, soms een tijd niet, maar altijd met de intentie om uiteindelijk een compleet beeld vast te leggen van zijn passie.

Passie voor de Blues - Hans Faas
Passie voor de Blues - Hans Faas
Hans vertelt met veel passie over zijn passie. Als er één man in Nederland is die alles weet van de Blues dan is Hans Faas. Zijn boek staat boordevol nuttige informatie voor de echte Bluesfan, maar het is ook een mooi naslagwerk voor de muziekliefhebber in het algemeen.

Passie voor de Blues - Hans Faas


Passie voor de Blues heeft een eigen Facebook pagina
Wil je het boek bestellen dan kan dat hier