Villa Chocola

Villa Chocola - Apeldoorn
Ik word helemaal blij bij het zien van de opvallende kleuren, luxe uitstraling en de geur van chocola. Ik loop bij Villa Chocola in het overdekte winkelcentrum De Oranjerie in Apeldoorn. Ik had zelf een luxe box met bonbons uit deze winkel gekregen van de buurvrouw omdat ik haar hond had uitgelaten. Mijn nieuwsgierigheid werd direct gewekt door de verpakking en de super lekkere inhoud. Ik heb nu, een week later, een goede reden om een bezoekje aan de winkel te brengen van Villa Chocola. Ik bood mijn vriendin aan om iets uit te zoeken voor een vertrekkende collega van haar.

Villa Chocola - ApeldoornDe strak ingerichte winkel ligt vol met heerlijke chocola, veelal verpakt in sjieke cadeauverpakkingen. Achter in de winkel bij de kassa liggen in een grote vitrine verse bonbons. Het water loopt je in de mond bij het zien en ruiken van al dit lekkers. De bonbons zien er uit om op te vreten. 


De winkeljuffrouw laat me even de indrukken van de winkel op me inwerken voordat ze vraagt of ze me kan helpen. Jazeker. Ik vertel haar dat ik een doos chocola van Villa Chocola heb gekregen en dat ik nu zelf voor een cadeau kom. Ze legt me uit welke mogelijkheden er allemaal zijn.
Ik had een smalle lange box met 'Thanks a lot' gekregen en besluit voor een zelfde luxe box te gaan met de tekst 'Delicious'. Bijna iedereen houdt van chocola en chocola kun je geven bij bijna elke gelegenheid. Voor degene die nog iets zoekt voor vaderdag heeft Villa Chocola ook een box met 'Wonderful Dad' erop. Kortom, in deze oase van zalige verleidingen ben je op het juiste adres voor elk feelgood cadeau van chocola.