Doorgaan naar hoofdcontent

Parkeergelegenheden Schiphol vergelijken

Binnenkort staat er weer een vakantie op het programma. Deze keer is de bestemming Gambia. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart: een nieuw paspoort regelen, afspraken voor vaccinaties maken, geldzaken checken en het regelen van een parkeerplaats voor mijn auto in de buurt van de luchthaven Schiphol waarvan ik vertrek. Natuurlijk zijn er andere manieren om op Schiphol te komen zoals de trein, een (Schiphol)taxi of kennissen die je wegbrengen. Echter, de trein is geen optie omdat ik vroeg in de ochtend vlieg en er voor 6 uur 's ochtends nog geen trein rijdt vanuit mijn woonplaats. Ik vlieg op een doordeweekse dag dus wil familieleden of kennissen, waarvan de meeste werken en ook vanwege het vroege tijdstip, niet lastigvallen. Ik heb geen ervaring met de Shipholtaxi, maar ik heb niet zo'n zin in een volgepakt busje te zitten. Blijft over de eigen auto en vindt dat ik eigenlijk wel zo plezierig. Een parkeerplaats zoeken via Google levert veel hits op, maar je ben al snel de weg kwijt in de wirwar van de vele aanbieders. De site SchipholParkerenVergelijken biedt hiervoor een goede oplossing.


Vind de juiste Parking bij Schiphol
SchipholParkerenVergelijken vergelijkt alle beschikbare parkeergelegenheden op en rond Schiphol en helpt je binnen enkele kliks de juiste parkeerplaats te vinden die voldoet aan jouw criteria op basis van een aantal keuzes.
De site toont bij het openen van de site direct het meest belangrijke onderdeel van de site prominent in beeld, nl het vinden van de juiste parking. Zo hoort het. Nadat je je keuzes hebt bepaald en de grote rode button 'Nu vergelijken' selecteert, zoekt het systeem binnen 36 aanbieders van parkings naar beschikbare parkeergelegenheden en toont vervolgens een lijst met potentiële aanbieders die voldoen aan jouw criteria.

De lijst is gemakkelijk aan te passen en kan desgewenst gesorteerd worden op bijvoorbeeld prijs of afstand tot Schiphol. Per aanbieder wordt o.a. een beoordeling en de plus- en minpunten getoond alsmede een korte info en mogelijke extra opties. Via 'Meer Info' krijg je een uitgebreid informatiescherm over de aanbieder met alle details op een rij. Onderdeel van deze pagina zijn bijvoorbeeld een uitgebreide beoordeling, de locatie en meer specifieke zaken zoals de betaalmogelijkheden.
Wil je snel een aanpassing maken op je resultaat dan staat er aan de linkerzijde altijd het 'Filter'.

Het is ook mogelijk om uit de lijst van getoonde aanbieders een onderling vergelijk te doen. Selecteer daarvoor de checkbox voor de betreffende aanbieder die je wil vergelijken en kies 'Vergelijken'. De aanbieders worden nu naast elkaar vergeleken, zodat je in één overzicht de verschillen snel kunt zien.
Via de knop 'Bekijken' word je doorgelinkt naar de aanbieder en kun je direct je boeking doen.

Vergelijken aanbieders Schipholparkeren
De site geeft via breadcrums (navigatie achter de tekst 'U bent hier') aan waar je je bevindt zodat je makkelijk kunt navigeren. Mocht je de weg toch kwijt zijn en opnieuw willen beginnen staat er aan de linkerzijde altijd het filter waarin je je aangepaste of nieuwe keuzes kunt maken.

Ook als je wel met de trein kunt of een taxi neemt, overweeg dan ook eens de optie voor het parkeren van je eigen auto, want parkeren bij Schiphol hoeft niet duur te zijn. Vanaf 4 euro per dag is het al mogelijk je auto te parkeren. En SchipholParkerenVergelijken helpt dan om de beste deal te maken. Soms zijn er acties of vroegboekkortingen en voor de frequente reiziger bestaan er zelfs abonnementen. Zelfs het wassen van de auto of een APK keuring behoren tot de mogelijkheden, terwijl je zelf geniet van je vakantie.

Kortom: SchipholParkerenVergelijken is een site die feilloos doet waar hij voor gemaakt is: in een paar kliks snel online een parkeergelegenheid van een betrouwbare aanbieder vinden in de buurt van Schiphol, met een link naar de aanbieder zodat je keuze direct kan worden omgezet in een boeking.
De site is plezierig, duidelijk, eenvoudig en is vrij van storende banners en reclame.
Handig is ook even door de lijst van alle aanbieders te bladeren onder 'Info per aanbieder' en neem ook even de tijd om de 'Veelgestelde vragen' te bekijken. Mocht je er dan nog niet uitkomen brengt het contactformulier altijd uitkomst.

Parkeren op Schiphol
Mijn keuze, tenslotte, is op basis van beoordeling en prijs en de extra korting middels vroegboekkorting gevallen op Smart Parking.
Ik wens je veel succes bij het vinden van de juiste parkeerplaats, zodat je kunt genieten van een zorgeloze en heerlijke reis zonder je zorgen te hoeven maken om je auto.
Populaire posts van deze blog

Een nieuwe hotspot in Apeldoorn

Vanaf vandaag (27 juni 2018) is Apeldoorn een nieuwe hotspot rijker. Het betreft het stadsstrand SOAP. De naam SOAP is een knipoog naar de voormalige zeepfabriek die hier heeft gestaan en nu dienst doet als evenemententerrein. De beachclub, die ligt aan het Apeldoorns kanaal, is opgetrokken uit zeecontainers en heeft behalve een prachtig strand ook een restaurant, beachbar en een bovenverdieping die te huur is. Daarnaast is er ook ruimte voor teamuitjes.De officiële opening zal in september zijn, maar je kunt nu dus al genieten van strand, cocktails, lunch, borrel en zon. En het weer voor de komende week zomers dus kom met zijn allen naar Apeldoorn! En misschien vind je hier je toekomstige trouwlocatie :-)

Klik hier voor meer info en indrukken

AH Restaurantactie

De AH spaaractie is een samenwerking tussen Iens en Albert Heijn. Bij besteding van € 10,= bij Ah krijg je één restaurantzegel en bij tien zegels heb je een volle spaarkaart. Via de site ahrestaurantactie.nl kies je een restaurant dat deelneemt aan de actie en maak je een reservering. Bij inlevering van de spaarkaart ontvang je het tweede driegangenmenu gratis.

De actie was ooit opgezet om de Nederlander kennis te laten maken met de duurdere, soms sterrenrestaurants. Het tweede menu gratis maakte zo'n restaurant betaalbaarder. Een mooie gelegenheid dus om restaurants uit te proberen. Tegenwoordig is het bijna een must om mee te doen anders tel je niet meer mee en gaat de gast naar de buren. Voordelig voor de klant maar niet voor het restaurant. Er moet door het deelnemende restaurant een bedrag worden betaald voor elke reservering. Samen met het gratis tweede menu moet de winst dus komen van de drankjes en bijvoorbeeld een extra gang.

Hoewel ik niet een zegelspaarder ben heb ik di…

Langste Roltrap ter wereld

Voor de toerist een attractie, voor de bewoners van Hong Kong een vervoermiddel om van hun huis in de Mid-Levels naar het werk in Centraal Hong Kong, en weer terug, te gaan. Ik heb het over de langste roltrap ter wereld die dagelijks 60.000 mensen vervoert over een 800 meter lange overdekte roltrap, die bestaat uit verschillende niveaus en een verval heeft van 135 meter. Sommige delen zijn vrij steil.

De roltrap is eenrichtingsverkeer: 's Morgens tussen 6 - 10 uur kun je met de roltrap naar beneden en van 10.15 - 12 uur naar boven. Daarnaast is er een gewone trap voor beide richtingen.
Onderweg kun je uitstapjes maken op de diverse niveaus. Zo is er een uitgang bij de populaire wijk Soho met zijn bars en restaurants. Verder heb je mooi uitzichten over de stad.
Het gebruik van de roltrap is gratis en van begin tot eind ben je ongeveer 25 minuten onderweg.

Tip: hou vooral rechts, want de bewoners zijn nogal ongeduldig tegenover de toeristen die slingeren over de roltrap.

Sand and pepper

Westenschouwen is een dorp in de punt van Schouwen-Duiveland. Hier liggen de breedste stranden en het grootste bos van Zeeland. Op het mooiste stukje strand van de kop van Schouwen ligt de gezellige strandbar Sand and Pepper. De zon, de zee, de strandhokjes en-bar, en de hartelijkheid van het personeel straalt een relaxe Caribische sfeer uit.

Bij aankomst wordt er desgewenst een parasol geplaatst en kun je genieten van een heerlijke koffie of cappuccino, een wijntje of een biertje, en een verrassende lunch. 
Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht op zee. Om de hoek liggen de deltawerken van de Oosterschelde en zie je het eiland Neeltje Jans. Bij het strandbarretje 'Zomergeluk' liggen strandbedjes voor je klaar en kun je tussendoor drankjes halen.


De foto en zijn verhaal - juni 2018

Het waterrijke Zeeland heeft veel dorpen en stadjes met een haven. Vroeger was de haven een echte 'werk' haven, nu heeft de haven meestal de functie van jachthaven. Zo ook de haven van Goes op het eiland Zuid-Beveland.

Ik was dit jaar voor de derde keer in Zeeland. De laatste twee keer had ik Goes overgeslagen omdat andere dorpen en steden in hun beschrijvingen mooier leken. Deze keer ben ik dus wel in Goes geweest. En ik wil je graag adviseren om Goes niet over te slaan bij een bezoek aan Zeeland. Goes is namelijk prachtig. Indrukwekkende gebouwen, mooie pleinen, heerlijke horeca en een bijzondere haven.

De haven van Goes is omgeven met gerestaureerde monumentale panden en er liggen vaak bijzondere schepen. Op loopafstand van het centrum ligt dit kleine knusse haventje met rondom liggende goede restaurants. De haven heeft een beschermd stadsgezicht. Volgens velen is de haven een van de mooiste plekjes van Zeeland. Oordeel zelf, maar het is in ieder geval een echt hoogtepunt b…