Jaaroverzicht 2014

Veel mensen en organisaties maken lijstjes met uiteenlopende onderwerpen van afgelopen jaar. Ik waag me dit jaar ook maar eens aan een lijstje. Mijn lijst bestaat uit de 10 meest gelezen artikelen op mijn blog. Naast leuke herinneringen is er ook plaats voor verdriet en extreme avonturen. Geniet nog even na van tien blogartikelen van 2014.

10. Uit het leven gegrepen

Naar aanleiding van de ramp met de MH17 op 17 juli schreef ik een kort gedicht.9. King Arthur

Royal showpieces Paleis Het Loo, Apeldoorn
Het ongelofelijke verhaal van de zwerfhond Arthur die zich aansloot bij een groepje Zweden en dezelfde ontberingen onderging in een bizarre race.

8. Royal Showpieces

Voor het eerst kon je in Paleis Het Loo in Apeldoorn vrij door vijf ingerichte historische vertrekken bewegen en op een intense manier te genieten van de verrassende opstellingen van design en mode.

7. Lunchen op het platteland

Op de Veluwe ligt een een oude boerderij die omgetoverd is tot koffie- en theeschenkerij. Een mooi plekje voor een lunch.

Pappa Beach, Samos - Griekenland

6. De stranden van Samos

Tijdens mijn verblijf op Samos bezocht ik diverse stranden. over de mooiste schreef ik een artikel. Geniet nog even van de zomer.5. De baaien van Samos

Samos heeft veel baaien waarvan de mooiste in dit artikel staan.4. Hemingway's Havana

De van oorsprong Amerikaanse schrijver en wereldreiziger Ernest Hemingway is onlosmakelijk verbonden aan Cuba. Hij woonde er en schreef er boeken.

3. Overnachten in een beachbungalow

Beachbungalow Noordwijk
In de mooiste week van het eerste kwartaal met temperaturen boven de 20 graden, logeerde ik een week in een beachbungalow op het  strand van Noordwijk. Een geweldige ervaring en ik raad het iedereen aan.2. Stadswandeling Haarlem

Haarlem is een van de steden die zich prima laat ontdekken door een wandeling.

1. El Commendante

Het tweede artikel over een icoon van Cuba. Dit artikel heeft een eindsprint gemaakt, waarschijnlijk door het nieuws van het herstel van de diplomatieke betrekkingen tussen Cuba en de VS.

Andre van Luttikhuizen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen