De Hommel

In de luwte van de IJssel ligt even buiten Empe in de landerijen een opgeknapte boerderij met een naastgelegen hooibergschuur. Aan de achterkant van de boerderij is Koffie- en theeschenkerij 'De Hommel' gevestigd en in de hooibergschuur de Gasterij met dezelfde naam.
Koffie- en theeschenkerij 'De Hommel' - Empe
Vanaf de verharde landweg zie je als eerste de boerderij. Je verwacht op het eerste gezicht geen horeca maar zodra je vanaf de parkeerplaats de entree binnenstapt word je blij verrast.

Zoek een plekje op het gazon waar bloemen en struiken de borders opfleuren, neem plaats op het terras, kruip lekker weg onder een hutje of zoek een knus stekkie binnen.
Koffie- en theeschenkerij 'De Hommel' - Empe
Terwijl ooievaars klepperen vanuit een naastgelegen weiland is het genieten van hartige of zoete lekkernijen zoals een high tea, een koffie of thee met appelgebak of notentaart of bijvoorbeeld een broodje zalm of een soepje.
Behalve een high tea behoort een high wine en zelfs een high beer tot de mogelijkheden. Overweeg je een partijtje of zoek je een trouwlocatie dan is de Gasterij hiervoor te reserveren.


Gasterij 'De Hommel' - Empe

Overdekt genieten bij 'De Hommel'
Openingstijden: 1 maart t/m 31 oktober op woensdag - zondag van 10-18 uur.
Meer info op de website van 'De Hommel'.

Andre van Luttikhuizen