Veluwse fotodagen

Radio Kootwijk is het decor van de Veluwse fotodagen op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014. Het evenement wordt georganiseerd door CameraTools en de fotografen Geurt Besslink en Jan Vermeer. Het fotogenieke voormalige zendstation staat in het middelpunt van diverse activiteiten over natuur, fotografie en film.

Behalve lezingen en workshops van fotografen komen er ook praktische onderwerpen aan de orde, zoals beheer van beeldmateriaal en een instapcursus fotografie voor beginners.Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hen zijn er diverse activiteiten

Radio Kootwijk
De zenderzaal is de ruimte waar de organisaties op fotogebied zich presenteren, zoals Canon, Nikon, Sigma, Olympus, Fujifilm, Leica en Sony. De Groene Markt is voor de natuurliefhebber en wordt gehouden buiten op het plein rondom de vijver. Hier informeren de natuurorganisaties zoals Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de Vogelbescherming de bezoeker. 

Ik woon vlakbij Radio Kootwijk en het industriële erfgoed is een bezoek meer dan waard. Niet alleen vanwege de markante gebouwen, maar ook de omliggende natuur is prachtig en zal de natuurfotograaf en natuurliefhebber zeker aanspreken.
Prijzen voor een dagkaart is € 10,= en een passepartout voor beide dagen kost € 15,=. Er zijn in totaal 1250 kaarten beschikbaar,die kunnen worden besteld via de webshop van Cameratools. 

Andre van Luttikhuizen