Monopolyspel Apeldoorn

De groenste stad van Nederland, Apeldoorn, heeft het allemaal: een paleis, een pretpark, een dierenpark, een schouwburg, een museum, parken, een bruisend centrum, een topsport-complex, natuur, festivals (dance, film, drakenboot) en bekende Nederlanders. Wat heeft Apeldoorn eigenlijk niet?


Juist, een plekje op het meest populaire spel, Monopoly. Zou het niet geweldig zijn om eigenaar van het Raadhuisplein te zijn, of van je eigen straat. Binnenkort kan dat met de speciale editie van het spel Monopoly waarin Apeldoorn centraal staat. De Heerestraat, De Lange Poten en de Leidsestraat worden vervangen door onze eigen Apeldoornse straten en bezienswaardigheden. De stadsiconen van Apeldoorn sieren de doos. Het spel wordt exclusief en in een eenmalige versie geproduceerd, wat deze Apeldoorn editie uniek maakt!


Met het vereeuwigen van Apeldoorn aan een beroemd en veel gespeeld spel is deze onderscheidende versie een mooi cadeau voor de toekomst. Als relatiegeschenk, voor Kerst of Sinterklaas of voor je eigen personeel. Een echt collector's item!

Meer informatie is te vinden op monopolyapeldoorn.nl

Tags: Apeldoorn

Andre van Luttikhuizen