Chocoa Festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 maart kunnen de chocoholics genieten van het Chocoa Festival in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.Het festival is het culinaire feest van het jaar voor liefhebbers van o.a. rumbonen en bonbons. Je ontmoet als bezoeker de beste chocolademakers, volgt workshops en proeft, ziet en ruikt natuurlijk de mooiste creaties van chocolade. Topchef Maricel Presilla uit New York, die vele kookboeken heeft geschreven, deelt haar kennis en kunde tijdens een exclusieve masterclass.
Chocolade


Een speciale rol is weggelegd voor de beste chocola ter wereld, die wordt gemaakt van fine flavour cacao. Daarnaast is er ook aandacht voor duurzame cacao. De chocolademakers vertellen behalve over de bijzondere kwaliteiten en de herkomst van hun producten ook hoe deze bijdragen aan betere leefomstandigheden van de cacaoboeren.

Chocolade creatie
Alles wat je ooit wilde weten over chocolade leer je op dit festival in het laatste weekend van maart. Het is een waar feest voor chocolade addicts. Natuurlijk kun je ook chocolade kopen. Geniet en eet smakelijk tijdens dit snoepweekend.


Klik hier voor meer info en tickets

Andre van Luttikhuizen