Parkeergelegenheden Schiphol vergelijken

Binnenkort staat er weer een vakantie op het programma. Deze keer is de bestemming Gambia. De voorbereidingen hiervoor zijn al gestart: een nieuw paspoort regelen, afspraken voor vaccinaties maken, geldzaken checken en het regelen van een parkeerplaats voor mijn auto in de buurt van de luchthaven Schiphol waarvan ik vertrek. Natuurlijk zijn er andere manieren om op Schiphol te komen zoals de trein, een (Schiphol)taxi of kennissen die je wegbrengen. Echter, de trein is geen optie omdat ik vroeg in de ochtend vlieg en er voor 6 uur 's ochtends nog geen trein rijdt vanuit mijn woonplaats. Ik vlieg op een doordeweekse dag dus wil familieleden of kennissen, waarvan de meeste werken en ook vanwege het vroege tijdstip, niet lastigvallen. Ik heb geen ervaring met de Shipholtaxi, maar ik heb niet zo'n zin in een volgepakt busje te zitten. Blijft over de eigen auto en vindt dat ik eigenlijk wel zo plezierig. Een parkeerplaats zoeken via Google levert veel hits op, maar je ben al snel de weg kwijt in de wirwar van de vele aanbieders. De site SchipholParkerenVergelijken biedt hiervoor een goede oplossing.


Vind de juiste Parking bij Schiphol
SchipholParkerenVergelijken vergelijkt alle beschikbare parkeergelegenheden op en rond Schiphol en helpt je binnen enkele kliks de juiste parkeerplaats te vinden die voldoet aan jouw criteria op basis van een aantal keuzes.
De site toont bij het openen van de site direct het meest belangrijke onderdeel van de site prominent in beeld, nl het vinden van de juiste parking. Zo hoort het. Nadat je je keuzes hebt bepaald en de grote rode button 'Nu vergelijken' selecteert, zoekt het systeem binnen 36 aanbieders van parkings naar beschikbare parkeergelegenheden en toont vervolgens een lijst met potentiële aanbieders die voldoen aan jouw criteria.

De lijst is gemakkelijk aan te passen en kan desgewenst gesorteerd worden op bijvoorbeeld prijs of afstand tot Schiphol. Per aanbieder wordt o.a. een beoordeling en de plus- en minpunten getoond alsmede een korte info en mogelijke extra opties. Via 'Meer Info' krijg je een uitgebreid informatiescherm over de aanbieder met alle details op een rij. Onderdeel van deze pagina zijn bijvoorbeeld een uitgebreide beoordeling, de locatie en meer specifieke zaken zoals de betaalmogelijkheden.
Wil je snel een aanpassing maken op je resultaat dan staat er aan de linkerzijde altijd het 'Filter'.

Het is ook mogelijk om uit de lijst van getoonde aanbieders een onderling vergelijk te doen. Selecteer daarvoor de checkbox voor de betreffende aanbieder die je wil vergelijken en kies 'Vergelijken'. De aanbieders worden nu naast elkaar vergeleken, zodat je in één overzicht de verschillen snel kunt zien.
Via de knop 'Bekijken' word je doorgelinkt naar de aanbieder en kun je direct je boeking doen.

Vergelijken aanbieders Schipholparkeren
De site geeft via breadcrums (navigatie achter de tekst 'U bent hier') aan waar je je bevindt zodat je makkelijk kunt navigeren. Mocht je de weg toch kwijt zijn en opnieuw willen beginnen staat er aan de linkerzijde altijd het filter waarin je je aangepaste of nieuwe keuzes kunt maken.

Ook als je wel met de trein kunt of een taxi neemt, overweeg dan ook eens de optie voor het parkeren van je eigen auto, want parkeren bij Schiphol hoeft niet duur te zijn. Vanaf 4 euro per dag is het al mogelijk je auto te parkeren. En SchipholParkerenVergelijken helpt dan om de beste deal te maken. Soms zijn er acties of vroegboekkortingen en voor de frequente reiziger bestaan er zelfs abonnementen. Zelfs het wassen van de auto of een APK keuring behoren tot de mogelijkheden, terwijl je zelf geniet van je vakantie.

Kortom: SchipholParkerenVergelijken is een site die feilloos doet waar hij voor gemaakt is: in een paar kliks snel online een parkeergelegenheid van een betrouwbare aanbieder vinden in de buurt van Schiphol, met een link naar de aanbieder zodat je keuze direct kan worden omgezet in een boeking.
De site is plezierig, duidelijk, eenvoudig en is vrij van storende banners en reclame.
Handig is ook even door de lijst van alle aanbieders te bladeren onder 'Info per aanbieder' en neem ook even de tijd om de 'Veelgestelde vragen' te bekijken. Mocht je er dan nog niet uitkomen brengt het contactformulier altijd uitkomst.

Parkeren op Schiphol
Mijn keuze, tenslotte, is op basis van beoordeling en prijs en de extra korting middels vroegboekkorting gevallen op Smart Parking.
Ik wens je veel succes bij het vinden van de juiste parkeerplaats, zodat je kunt genieten van een zorgeloze en heerlijke reis zonder je zorgen te hoeven maken om je auto.
Andre van Luttikhuizen