Safari vergelijkingssite


Sinds 28 januari 2013 is de reiswereld een vergelijkingsite rijker. De site SafariBookings.com vergelijkt meer dan 750 hoog kwalitatieve reviews van ervaren safari-experts, zoals schrijvers van o.a. Lonely Planet en Rough Guides gidsen. Daarnaast hebben beroemde natuurfotografen een bijdrage geleverd door foto's beschikbaar te stellen. De site bestaat op dit moment uit zo'n 90 aanbieders en ruim 175 safari's uit 8 safari landen en 140 parken. Een van de oprichters van de site is de Nederlandse ondernemer Wouter Vergeer.

De acht safari landen staan overzichtelijk per land gerangschikt. Onderwerpen zijn o.a. algemene informatie over het land, reviews, beste reistijd en informatie over vaccinaties. De pagina's zijn geïllustreerd met foto's,  video's en een kaart van de aanwezige parken.

Safari's en aanbieders kunnen op basis van een zoekwoord worden gevonden. Daarnaast kan er worden gefilterd op o.a. land, aantal dagen, prijs en comfort.

De parkenpagina  bestaat uit een overzicht van de topparken en daarnaast staan alle parken overzichtelijk verdeeld per land.

Tezamen vormen de rijkelijke informatie en de prachtige foto's en video's een mix van zeer informatieve en bruikbare informatie. Mocht je een safari willen gaan maken, dan is een kijkje op deze site zeker de moeite waard.


Olifanten op zoeken naar water in de Segengeti

Andre van Luttikhuizen