Wie is de mol?

Donderdag 3 januari 2013 start een nieuwe serie 'Wie is de mol?' Een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team opdrachten uitvoert en waarmee geld kan worden verdiend. Tussen de kandidaten zit echter een mol, die saboteert en probeert zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken, met als doel dat er zo min mogelijk geld in de pot komt. Vertrouwen en wantrouwen staan in dit spel vlak bij elkaar.
De uiteindelijke winnaar, die door middel van observeren, slim spelen en de juiste antwoorden op de vragen aan het eind van elke aflevering geeft, bereikt het ultieme doel: de ontmaskering van de mol. Hij of zij mag het verdiende geld mee naar huis nemen.

In het begin van de de serie werd het spel met onbekende Nederlanders gespeeld, maar de laatste jaren met bekende Nederlanders. De lokatie van het dertiende seizoen is deze keer Zuid-Afrika. De presentatie is voor de tweede keer in handen van Art Rooijakkers, zelf ooit winnaar.

Als kijker kun je op diverse manieren meedoen aan het spel, o.a. via Facebook en Twitter. Lees op de Wie is de mol-website meer over dit programma en de tijden van de uitzendingen en herhalingen.

Valley of Desolation

Wil je alvast meer weten over het land waar 'Wie is de mol?' zich afspeelt, klik dan hier en lees je in, zodat je het spel kunt meespelen.
Wil je zelf 'Wie is de mol' spelen? Dat kan in Arnhem.

Tags: Zuid-Afrika

Andre van Luttikhuizen