Huis aan het strand

Casa del Mar is een super relaxbestemming op het eiland Langkawi, een tropisch vakantie-eiland aan de noord-westkant van Maleisië, op de grens met Thailand.
Dit kleinschalige boutique hotel ligt aan een prachtig stukje privestrand van Pantai Cenang met mooi uitzicht over de baai en op een paar eilandjes voor de kust. De zonsondergangen zijn fenomenaal.

Boutique hotel Casa del Mar


Je bent hier te gast en dat merk je in alles: de service is voortreffelijk, er zijn voldoende ligstoelen met goede handdoeken, koffie en thee op de kamer, gratis koffie en thee tussen 11-15 uur. Hier krijg je ook echt de extra's die je van een veelsterrenhotel verwacht. Er heerst een relaxte sfeer, goed management en ruime kamers. Er is een bibliotheek met zelfs Nederlandse boeken, je hebt gratis de beschikking over mountain bikes of een kajak. Een waar paradijsje!

Boutique hotel Casa del Mar

En dat het een paradijselijke bestemming is blijkt uit het feit dat ze door Tripadvisor de Travellers Choice Award 2013 hebben gekregen voor o.a. beste hotel in Maleisië en best service hotel in Maleisië.

Boutique hotel Casa del Mar

Andre van Luttikhuizen