Aantrekkingskracht van Kaapstad

Kaapstad is een van de mooiste steden op Aarde. Met het WK voor de deur zal deze stad alleen maar attractiever en beroemder worden. De aantrekkingskracht op de stad is enorm. De charmante winkeltjes in Kloofstraat en Langstraat benadrukken de authentieke sfeer van de stad; de miljonairsdorpjes Clifton en Camps Bay ademen een mondaine sfeer uit. Kaapstad beschikt over de meest toeristische attracties en uitgaansgebieden van Zuid-Afrika. Robbeneiland, de Tafelberg, de Waterfront, de botanische tuinen van Kirstenbosch zijn een paar voorbeelden.

Regeringsgebouwen Kaapstad
Tijdens de WK zal het weer in Kaapstad zich niet van zijn beste kant laten zien. het kan er nl. regenachtig en kil zijn. Maar wie niet tijdens het WK naar Kaapstad gaat, kan het beste terecht van november t/m maart. En voor degene die wel tijdens de WK in Kaapstad zal zijn, is er genoeg vertier binnen te vinden.
Klik hier voor uitgebreide informatie over Kaapstad. Ook het Kaapstadmagazine houd je op de hoogte van alles wat er zich in Kaapstad afspeelt.


Andre van Luttikhuizen